Jobbmorgon !


Imorse blev det till att köra mamma till jobbet för att sedan fortsätta ut mot ödemarken ute i Rimbo för att hitta till deras lilla Coop för att fixa till den då "presentationen mot kunderna" såg förjävligt ut då det var skyltat för till exempel sura flaskor så låg det grodor i lådan... 
Så det blev nästan över en timme bara för att sätta rätt bilder på alla lådor. Fick till och med skriva av innehållsförteckningen för hand när de inte fanns nog med bilder. Sen ringde chefen och fråga hur det såg ut och mitt första svar blev "jag fasar för nästa vecka om resten av butikerna ser ut så här!" eftersom jag ska ha den personens butiker då. Hon skratta dock, men dom höll på att skicka folk för att fixa upp i alla butiker nu så förhoppningsvis är det bättre nästa vecka.

Dessutom var både brandkåren och polisen på plats där ute för en buss stod och brann på stationen, så dom stod och släckte den när jag kom upprullande på parkeringen. 

Även när jag var på väg hem så ringde andra chefen och fråga om jag kunde plocka några av hennes butiker, då i Åkersberga som ändå nästan va på vägen hem för mig. Så då fick de bli att svänga vidare dit för några extra timmars jobb.

Kategori: Vardag Taggar: Coop, Rimbo, brand, godis, kund;